All Breeds Kip&Pens (koud geperst)

Artikel 2 van 5
€ 16,95 (inclusief btw)

All Breeds Kip en Pens (koudgeperste brok) super premium.

Deze koudgeperste brok is Tarwegluten vrij en zeer geschikt voor volwassen honden van alle rassen, met een gevoelige spijsvertering. 

De granen (mais en rijst en haver)  in All Breeds Kip&Pens zijn vooraf ontsloten, en hierdoor licht verteerbaar en erg goed opneembaar voor uw hond. Door het voer koud te persen zijn eiwitten, olieen en vetten beter bewaard gebleven.

All Breeds Kip&Pens is een compleet en uitgebalanceerde super premium koudgeperste hondenbrok. Deze brok heeft een lagere maagbelasting in vergelijking met krokant brokken en is perfect voor alle honden van alle rassen vanaf 1 jaar en honden met zeer gevoelige maag en darmen. All Breeds Kip&Pens is een massieve brok en bevat erg veel voeding. Ook grote rassen zijn hier mee gebaat omdat een maag torsie kan worden voorkomen. De brok valt van binnenuit uit elkaar waardoor, er in de maag en darmen maximale voedingswaarde kan worden uitgehaald. All Breeds Kip&Pens zorgt voor een goede stofwisseling en hierdoor compacte ontlasting (makkelijk op te ruimen) en de anaalklier wordt hierdoor op een natuurlijke wijze uitgeknepen

Veel honden die besmet zijn geweest met giardia hebben baat met deze brok.

Met:  Kip, rijst, mais en havermeel, pens, zuivere olien, zuivere vetten en Johannesbroodmeel, eipoeder, vitaminen en mineralen.

Ruw Eiwit: 24,5%, Ruw vet14%, Ruwe celstof 4,3%, Ruwe as 6,9%  Calcium 1,4%, Fosfor 0,8%

Toegevoegde vitaminen/kg:

Vitamine A: 15000 IE
Vitamine D3: 1500 IE
Vitamine E: 150 mg
Vitamine K3: 3 mg
Vitamine B1: 15 mg
Vitamine B2: 8 mg
Niacine: 50 mg
Panthotheenzuur: 18 mg
Vitamine B6: 6 mg
Vitamine B12: 50 mcg
Biotine: 1500 mcg
Choline chloride: 1500 mg
Foliumzuur: 2 mg
Vitamine C: 75 mg

All Breeds Kip&Pens is te verkrijgen in 5kg en 15kg

© 2019 - 2024 De Dierenwinkel Wemeldinge | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel