All Breeds Pure (Geperst)

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 7,99 (inclusief btw)

All Breeds Pure

Een Koud geperste super premium kwaliteit hondenbrok.
 

Met:

Vlees en dierlijke bijproducten, ontsloten granen en zuivere plantaardige bijproducten, die goed opgenomen en verteerd kunnen worden.
Haaienkraakbeen / Glucosamine, voor onderhoud van soepele gewrichten, banden en kapsels.
Groenlipmossel / Chondroitine
Omega 6 en Omega 3 
Goed verteerbare eiwitten.                                                                                                                     
Natuurlijke antioxidanten, zuivere olieën en vetten

 

All Breeds Pure, een compleet en gebalanceerde super premium koudgeperste hondenbrok voor honden van alle rassen vanaf één jaar. All Breeds Pure is verrijkt met Glucosamine en Chondroïtine voor het onderhouden van gewrichten, banden en kapsels. Deze extra toevoeging is van uitmuntende kwaliteit voorkomt slijtage en verminderd de snelheid van het verouderingsproces van de gewrichten van uw hond.
 

Deze koud geperste brok is een massieve brok en bevat erg veel voeding. All Breeds Pure is ook uitermate geschikt voor grote rassen, normaal actieve honden en oudere honden die niet te dik zijn.
Grote rassen zijn hier bij gebaat omdat het maag torsie kan voorkomen en licht verteerbaar is. Dat komt door zijn unieke samenstelling. De brok valt van binnen uit uit elkaar (als asperine) waardoor, er in maag en darmen het maximale uit de voeding gehaald kan worden. All Breeds Pure zorgt voor een goede stofwisseleng en hierdoor een compacte ontlasting waardoor de anaal klier op natuurlijke wijze wordt uitgeknepen. Compacte ontlasting geeft ook aan dan het voer optimaal door het lichaam wordt opgenomen. En het is gemakkelijk op te ruimen.

Ruw Eiwit: 23%, Ruw vet12%, Ruwe celstof 4,1%, Ruwe as 6,6%  Calcium 1,4%, Fosfor 0,92%

 

 

All Breeds Pure is te verkrijgen in 5kg en 15kg

© 2019 - 2023 De Dierenwinkel Wemeldinge | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel